Bordeaux Dog Pups Te Koop

Ben je op zoek naar een Bordeaux Dog pup, dan ben je hier aan het juiste adres

Beschikbare Bordeaux Dog Pups

Prijs vanaf € 1 299,00

Momenteel zijn er geen Bordeaux Dog pups te koop

Tip: maak gebruik van Puppy Alert (zie hieronder)

Puppy Alert!

Ontvang een bericht wanneer er nieuwe Bordeaux Dog pups beschikbaar zijn.

Bordeaux Dog Rasinformatie

Aanhankelijk, Loyaal, Moedig

Land van oorsprong

Frankrijk

Karakter

Evenwichtig, rustig, geen blaffer, vriendelijk, oplettend, nieuwsgierig, zeer moedig, lichamelijk hard voor zichzelf, zeer gehecht aan zijn baas en diens gezin. De Bordeauxdog zal het gezin beschermen en huis en erf goed bewaken.

Grootte

58 - 68 cm

Vacht

De vacht bestaat uit kort en zacht haar en is mahonierood of heeft een wildkleur, met een rood of zwart masker. Wiite aftekeningen worden niet op prijs gesteld.

Temperament

Als een Bordeaux Dog in zijn vroege jeugd veel (positieve) indrukken heeft opgedaan, waardoor hij een evenwichtig karakter heeft kunnen opbouwen, zal de omgang met andere huisdieren waarschijnlijk geen problemen zijn.

Verzorging

De vacht bestaat uit kort en zacht haar en is mahonierood of heeft een wildkleur, met een rood of zwart masker. Wiite aftekeningen worden niet op prijs gesteld.

Training

Laat een jong exemplaar zich niet te veel vermoeien en zorg ervoor dat de hond een hoogwaardige en volledige voeding voorgeschoteld krijgt.

Activiteiten

Het ras heeft een gemiddelde behoefte aan beweging. Een paar (aangelijnde) wandelingen per dag en daarnaast een aantal keren per week onaangelijnd laten rennen en spelen zijn voldoende voor de bordeaux dog.

Info

De Bordeaux Dog is goedmoedig van karakter, vertrouwd met kinderen, bezit een natuurlijke aanleg als waakhond, maar heeft een consequente opvoeding nodig.

De Mooiste Pups vind je hier!

Meerledogs is een erkend fokker waar je de mooiste Pups Te Koop vind.

Wij staan garant voor:

Ideale Prijs / Kwaliteit

Het plezier van een (te) lage prijs is meestal vlug voorbij wanneer de problemen zich beginnen op te stapelen en de fokker niet meewerkt.
Wij garanderen je de beste verhouding in prijs/kwaliteit alsook "service na aankoop"!

Onze standaard

Uitgebreide vaccinaties, Ontworming, Europees Paspoort, Microchip, Registratie, Correcte Informatie, Schriftelijke garantie.

Dierenartscontrole

Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle. Hierbij wordt uitgebreid aandacht besteed aan meerdere parameters. Enkel gecontroleerde pups worden tot de verkoop toegelaten!

Schriftelijke garantie

De garantiebepalingen "zwart op wit"!
Bij ons zijn woorden geen wind; wat we beloven schrijven we graag op papier.
Dit geeft een gevoel van ZEKERHEID!

Snelle thuislevering

Beschikt je over te weinig tijd? Is de afstand te groot? Kan je je moeilijk verplaatsen? Maak dan gebruik van onze snelle thuislevering!

Rijkserkend kennel

Meerledogs is een rijkserkend kennel. Hierdoor heb je ZEKERHEID op gebied van: Afkomst, Gezondheid, Dierenwelzijn, Correcte Informatie, Uitgebreide Garantie.

Nu Bellen WhatsApp